bestämde mig för att baka kakor, Sätoftakakor, det var från början min farmors recept! Men det finns lite här o där ilite olika varianter. Nu blev mina kakor visserligen goda men inte så som jag minns dom från förr i tiden! Dom skall vara tunnare, krispigare, flyta ut mer. Kan det vara moderna tiders mjöl som ställer till d et. Har inte använt fullkorn!!!!

det där lät som ngt slags försvar -har inte använt fullkorn, jag gillar inte detta fullkorn som numera finns i allt – nästan!

Delicatobageriet har en grön bil, såg den i förra veckan, den har reklam för sina “dammsugare” med text ” garaterat fullkornsfria” – helt underbart tycker jag som ibland kan vara väldigt lättroad!

månd 16 mars – kakburken är tom – får väl göra ett nytt försök!

Gjorde ett nytt försök -ökade på grädden och minskade på mjölet och jag tror det skulle ha blivit riktigt bra om jag inte hade haft fel temp. på ugnen- det skall vara 200 och jag “råkade” nöja mig med 150 – det blev fel! Skam den som ger sig – skall köpa mera korinter! En påse räcker till två omgångar kakor!