gör nu än en gång ett försök att blåsa liv i den här bloggen – trodde det var helt hopplöst, nu får vi väl se om jag lyckas komma in fler gånger! Tekniken skenar iväg, jag hinner inte med. 2011 påbörjades ju vissa renoveringar på huset och det visade sig vara mer än en 5-årsplan. I år bestämde jag mig av många anledningar för att bli vuxen och fatta egna beslut och inte låta mig manipuleras. 2011 ville jag ha huset blått med röda knutar – röstades ner av en del besserwissers som hävdade att gult skulle det vara – herrgårdsgult!! Nåväl i samma veva som jag bestämde mig för blå/rött hus pajade bilen, är nu stolt ägare till en fin Huinday Atos ( detta rasnamn som jag aldrig lär mig att stava till) – den är fräsch o fin men ganska gammal, den röda underkändes totalt i den gratis förbesiktningen som jag tog den till – den hade haft lite knäppa ideer med att stanna på olämpliga platser o tillfällen, många fel, skulle kosta förmögenhet att laga, och utan garanti för att klara besiktningen – gav bort den!! slapp skrotavgift och den lever fortfarande – slutdatum för besiktning jan/febr tror jag!!!

huset – måste hitta bilder……nähä – det blir inte fler bilder i dag…..förresten den gröne bilen köpte jag på min födelsedag!!